SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
GRATIS Britannia Pound Commemorative Note
GRATIS Britannia Pound Commemorative Note

Ja, ik wil het gratis officiële Britannia Pound Herdenkingsbiljet ontvangen!

Kroning van de eeuw

Op 6 mei is Charles III officieel gekroond tot Koning van het Verenigd Koninkrijk. Een gebeurtenis die door miljarden bewoners van onze planeet is gadegeslagen. Het Pond-herdenkingsbiljet toont één van de eerste beeltenissen van de nieuwe Koning. Een uniek Koninklijk verzamelstuk en een welkome aanvulling voor elke numismatische verzameling.

Wij hebben de officiële optie genomen voor Nederland en mogen enkele honderden herdenkingsbiljetten GRATIS weggeven tot ze allemaal op zijn.

Specificaties Herdenkingsbiljet

Kwaliteit
Uncirculated (=perfecte staat)
Uitgegeven land
Verenigd Koninkkrijk
Goedgekeurd door
Bank of England
Limitering
Max. 1 per huisadres
King Charles III
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.